Frankrike sa NEI til vaksinepass og om Omikron BA.5.


Av cand agric Lars Arne Høgetveit
, i www.Kommentar-Avisa.no – 14.07.22 (Oppdatert 19.07.22)

Frankrike, den franske nasjonalforsamling, sa NEI til innføring av vaksinepass igjen! President Macron har fått en kraftig ny opposisjon på dette området etter det nylige valget i Frankrike. Dette sees på som et stort skritt i motsatt retning av den globale verdens orden. Den judeo-kristne tenkning omkring verden er at den skal være delt inn i Nasjonalstater, slik vi kan lese det i Apostelgjerningene 17, 26+. Det bør selvsagt være kontroller nasjonalt på grense mht hvem som kommer og går – men vaksinepasset mht C-19 har den funksjon at det har et globalt siktemål og det brukes til å styre enkeltindividers valgfrihet også på det religiøse, jobbmessige og selvstyre på det helsemessige området. Som vi vet er C-19 er mildere form for virus og du vil se under her hva som skjer nå med den nye Omikron BA.5.

I omkring 1,5+ år nå har bl.a. dr Robert Malone – en nestor på dette fagområdet - sterkt advart mot den vaksinepraksis globalt en har sett tvunget frem via skremsler og tvang. Gjentagende ganger har han advart mot at en slik vaksinepraksis kan trigge escape mutants, dvs når vi får nye smittebølger vil immunsystemets mulighet til å gjenkjenne smitte ha blitt redusert – slik at immunsystemets T og B celler har problemer med å få gjort jobben sin på en normal måte. En har ved vaksineringen redusert en del av effektiviteten til immunsystemet. Det er det Malone i innslaget under peker på skjer nå – og han peker på at der folk dør nå av Omikron BA.5. er det de fleste som er vaksinert 3 og 4 ganger som dør – for de de har et svekket immunforsvar der omikron BA.5. gjemmer seg/ungår (escape) immunapparatet. Malone gjennomgår data fra ulike land, som en del av bakgrunnen for vaksineringsgrad vs dødelighet av Omikron BA.5.

Dr Malones anbefaling er å få orden på din vitamin D status. I Norge anbefaler lege Dvergsdal gode vit. D blodverdier fra 50-120 siden vit. D inngår i systemet i cellene som gjenkjenner fremmed stoff f.eks. virus og han anbefaler en dagsdose vit. C 500-1000 mg (Zink er også nevnt) og alminnelige mineraler. I tillegg sier Malone at vi har en rekke anti-virale midler som virker godt, så svært få trenger dø, pga en infeksjon fra Omikron BA.5. som han sier normalt gir deg en lettere forkjølelse *. Slike anti-virale legemidler SKAL tas i en tidlig fase av en infeksjon, i løpet av de første 5-7 dager fra første symptom – tas de senere kan viruset ha fått oppformert seg for mye i kroppen (FabiFlu 200 mg er et slik legemiddel). I tillegg anbefales jo klassisk god hygiene i hverdagen, som nok søvn, sunn mat o.l. holde deg i form og slike elementære tiltak. En konkret forebyggende tenkning finner du SAMLET i denne artikkel Forebyggende, vit. D / zink / vit. C.
(* Og som alltid er det eldre og de med underliggende sykdommer som skal være ekstra obs på alle typer infeksjoner.)

I innslaget under hører du franskmannen, Jerome Riviere medlem av Det Europeiske Parlament, som forteller fra vedtaket om NEI til vaksinepass i Frankrike mht korona og du hører også dr. Robert Malone (etter ca 4 minutter) om Omikron BA.5.
Det er 2 deler.


Del 1
Del 2

 

 

Jerome Riviere & Dr. Robert Malone discuss Covid Vaccines and Standing up for Freedom - Real America's Voice News

 

 

 
Franskmannen Jerome Riviere (fra venstre), medlem av Det Europeiske Parlamentet
og dr. Robert Malone (til høyre) intervjues av Steven K. Bannon, på WarRoom Pandemic 13.07.22.