Norges Kommentar Avis tidlig ute!

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 23.01.15

 

Avisen Setesdølen fyller 40 år. I den anledning kommer avisen ut alle dager ei hel uke.

Tidligere v. ordfører I. Juvastøl skriver og gratulerer under tittelen: ”Kor lenge får vi ha papiravisa”?  Det er det flere som lurer på. Sørlandets største avis Fædrelandsvennen visiteres for innhold: 12 s med vanlig salgsannonser, 8 s foto, 6 s stillingsannonser og 2-3 innkjøpte sider. ”Men kunne det ikkje bli meir plass til kommentarer og den slags i papirutgåva? Nei, FV er blitt så tynn nå, at for oss som bur i Setesdal er Setesdølen eit mykje betre alternativ!”, skrives det. Den og andre aviser sliter med økonomien og sier opp en masse folk, flytter trykking etc. Tiden for gode rimelige alternativer er inne!

 

Fra NKA`s (Norges Kommentar Avis) side er dette interessante synspunkt at papiravisa kanskje er på vei ut på grunn av kostnadene ikke minst pga Posten. Da er den digitale Kommentar-Avisa.no et meget godt alternativ – som i alle fall foreløpig er så rimelig at en ikke trenger å støtte seg på annonser osv. Nå kan en samle seg om kommentarer og opinionspåvirkning - åndskampen!

 

Da undertegnede startet Norges Kommentar-Avisa.no i 2004 var det ikke minst på grunn av radikalerne erobret mediaverden mer og mer og stengt kristne kommentarer ute. De vokter folkepåvirkningen og ytringsfriheten og forfører folket i ”politisk korrekt” vei. Dette måtte det gjøres noe med. Nå er de på vei ut. Og nå har Norges Kommentar-Avisa.no gått siden og kan lastes ned på en rekke plattformer og har en rimelig god leserkrets. I arkivet ligger det sikkert flere tusen artikler om svært mange aktuelle tema.

I det siste har vi også begynt å produsere korte taler og foredrag på YouTube. De ligger i høyre stolpe på NKA. De kan du spille av for deg selv – eller koble PC til en høyttaler eller TV-skjermen og spille av for flere.

 

Så har vi som arbeider med NKA fremdeles Akademi for Kristen Folkeopplysning som kommer 5 ganger i året med bladet LYS i A4 og 24 s i papirformat. Kun kr. 200 pr år!

Og vi jobber hardt for å finne rimelige gode løsninger, både for å holde trykkekostnadene ned og ikke minst utgiftene til Posten. Vi har kommet et stykke på vei med å forbedre layouten også. For å nå ut i Norge er det avgjørende viktig å ha flere plattformer som kan nå både unge og gamle med de bibelske kommentarene på ”evangelisk-luthersk” grunn for familien, samfunn og menighet og forvaltning av livsgrunnlaget vårt.

 

Vær med å støtte NKA og AKF du også. Det står hard kamp om Norges fremtid og den skapes av deg og meg i bønn og arbeid!
AKF kan du støtte på 2901 3022230 og NKA kan du støtte på konto nr 2901 1157422. Takk skal du ha!

 

Vær med å spre linken inn til Kommentar-Avisa.no du også!

 

 

Ps.: Ikke glem at 2. søndag i februar er det Morsdag – og vi kan enda sende deg dette gode og vakre Morsdagshefter for kr. 50,- + fr. Bestiller du 10 eks eller flere gir vi god rabatt. Bestiller du et ab på LYS får du Morsdagsheftet med i samme prisen. Kr. 200,- Ds.