Alvorstale i Kongressen i dag

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 03.03.15

Israels statsminister Benjamin Netanyahu gikk, i sin tale (talen starter etter 17:30 min), svært langt i å forskuttere en snarlig alenegang for Israel for å sette ut av kraft Irans atomvåpenprogram, om det ble alternativet. Jødene kan snart ikke vente lenger på et "forhandlingsresultat" med Iran. Under USA besøket har Netanyahu også henvist til Osirak i 1981, for å understreke Israels vilje og handlingskraft når de trues av et genocide!

Hvordan Kongressen vil reagere på dette og "instruere Obama" skal bli mer en spennende også for oss i Vesten, med et Iran som i tillegg bygger opp langdistanserakett kapasitet.

Også uten slik rakettkapasitet er et Iran med atomvåpen ett mareritt for alle frie nasjoner, sine arabiske naboland og den Iranske befolkning! Det er mange muligheter for frakt av atomkapasitet til vanns og i luft uten rakett teknologi.


Et velkjent scenarie mot Tel Avivs kyst, også kjent for nordmenn som bor veldig kystnært, tar selvsagt Netanyahu på det aller aller største alvor.
Ondskapen tenker ut de mange muligheter for å ramme mest mulig slik det også er omtalt her: scenarie
Netanyahus reise til USA handler om å forebygge ett genocide - for viljen til Ondskap hos islamistene i Iran er over vår fatteevne. Den er så rå og brutal at dens kilde til ideer og inspirasjon kun kan komme fra Ondskapens Opphav.