KrF super”liberal” – og de ”rød-grønne” totalitære

 
 

 


Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 18.03.10

 

Hvis det norske folk våkner – som en del galluper kan tyde på – blir det til en fortvilelsens morgen. Men det er bedre å våkne enn å sovne inn for godt og landet gå under i vanstyre.

Og det man våkner til, er et KrF på vill flukt bort fra sitt bibelske fundament, etter nye velgere – som allerede har partier nok. Hvordan det går med slik fundament- og faneflukt – så vi da Sponheim tok skammelig feil og fikk sitt livs sjokk med hodet i hendene i sammenbruddets kjeller. Nå er det gamle Bondevenstre fra Uelands tid (han med Bibel og Grunnlov) ferdig splittet og borte. Det siste den gamle venstrehøvding J. Løvland mante dem til var ”Hald saman”. Det står på støtta i Wergelandsparken i Kristiansand. Men det klarte de ikke og aldeles ikke på sannhets grunn: Bibel og Grunnlov.

 

Nå er KrF for tredje gang på rad under sperregrensa, og akkurat som Sponheim maler de videre på en fullstendig feil forklaringsmodell hvorfor de er kommet dit. De forstår ikke folket – og hva folket vil. Folket er redd for all detaljert overstyring som tar fra dem FRIHETEN – på flere og flere livsområder – til slutt langt inn i hjemmet og over deres eget liv og barna deres. Etter å ha hørt en av de gamle tale for at de skulle spørre om hvorfor de var kommet dit, hvem de hadde mistet, hvorfor de mistet dem og hvordan de skulle få dem tilbake – så en at han ble møtt med øredøvende u-interesse av en stor forsamling, da skjønner en jo hvordan manglende vilje til erkjennelse vil sende dem utfor stupet for godt. Frivillig tar de jo en ”Sponheim”.

 

De rød-grønne går samme veien – for deres oppførsel i sak etter sak – ikke minst på de myke sider av politikken som skulle bli så ekstra myke når vi fikk kvinnestyret – stikker klørne fram med sterke totalitære trekk. Her er det vilje til å ødelegge ”det første riket”, hjem og familie og ta den fullstendige kontrollen over barna – på vei mot dere sosialistiske UTOPI. Kanskje er det mer enn en tilfeldighet at deres manifest er meislet ut på ”Soria-Mora” et fata morgana av ond urealisme som blinker i det fjerne for opprørske sekstiåttere. Folk som snart ikke hedrer andre enn seg selv. Og folket reagerer og gallupen siger heldigvis for dem også.

 

Så er det den totalt kvinnestyrte høyreside igjen av Høyre og FrP. Det beste man kan si om dem, er at de tillater folk en større grad av frihet enn de nevnte – men jammen er det ikke mye å våkne opp til der heller selv om det er enkelte lyspunkt, men lite i forhold til det som bygde Norge. Dessverre er det også her mye fortvilet grums i deres ideologiske grunnlag og mang en praktisk sak.

 

Så hva har vi da å vende oss til når de en onde morgen renner i vårt velstandsland – hvor fundamentet rakner og sandgrunnen åpenbares under Det norske hus – i en verden med stadig sterkere stormkast?

Vel, vi har enda Skriften og bønnene og frihet til å tale og skrive det vi mener er rett. Og SANNHETEN er den sterkeste kraft i seg selv! Og vi kan vente på hva Herren – allmaktens og allvitenhetens Gud - vil gjøre i historien som Han har fortalt oss på forhånd. Vi ser jo at det er sant det Han sier at Han sover ikke Israels vokter. Vi løfter våre øyne opp til fjellene – hvor skal vår hjelp komme fra? Vår hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper,- Les videre i Salme 121 selv. Og slutt deg til de mange som ber over 2. Krønikerne 20.

Så vil Herren selv vise oss Sine ferdiglagte gjerninger - som Han har lagt ferdige foran oss for at vi skal vandre i dem med iver.