Jens Stoltenbergs omgang med terrorister


Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 31.05.10, Oppdatert versjon

En skulle ikke tro at norske topp politikere pleide personligkontakt med verdens terrorister, men det gjør de også med folk som tar livet av jøder. Hatet mot jødene er så sterkt at de glemmer de mest elementære sannhetskriterier for å vurdere en sak. I følge Aftenposten nett 31.05.10 uttaler Jens Stoltenberg vedrørende Israels aksjon mot konvoien på vei mot Gazas bredder natt til 31.05.10 at ”- Jeg er rystet over nyheten om at israelske styrker har gått til militært angrep på sivile aktivister. Det er uakseptabelt, sier statsminister Jens Stoltenberg på en pressekonferanse mandag formiddag.”
UD, Støres dep., har innkalt den israelske ambassadøren til Norge for å si hva Norge mener som saken. Støre selv satt for få måneder siden og hørte Irans diktator i FN, men mange lands representanter forlot plenumsalen. I 2006 pleide UD også kontakt med Hamas, et Hamas som kjører rundt på Gaza stripen og henter barn ned i 6-7 års alderen for å bruke dem som levende skjold. Og drar mennesker som mistenkes for samarbeid med jødene i tau etter biler i gatene. Og noen læres opp til å utøve selvmord og få med seg så mange jøder i smellen som mulig. Men altså, lørdag 13. Mai 2006 besøkte flere toppterrorister fra Hamas norsk UD i Oslo. Flere land i Europa ønsket dem ikke velkommen, men Norge som eneste land ønsket dem inn i varmen.
Hamas er kjent for sine terroraksjoner mot sivile- og militære jøder og ble stiftet av Sheikh Ahmed Ismail Yassin som en del av den Det muslimske brorskap. I Hamas sin logo krysser to sverd Klippedomen i Jerusalem, med omkransende palestinske flagg med et kart over dagens Israel. Budskapet er klart: Jøder har ikke noe hjemland her om vi får makten. Hvilken troverdighet har en norsk Statsminister etter dette? Statsministeren leder også en regjering som i samarbeid med Stortinget (og Riksrevisjonen som tier) sender hundrevis av millioner uten nødvendig revisjon til disse områdene. Riksrevisjonen forteller meg på e-post at pengene fra mange nasjoner havner i en samlesekk og Norges bidrag blir da svært vanskelig å revidere mht vårt bidrags pengeflyt!

Den tyrkiske organisasjonen
IHH, som bl.a. er kjent for å støtte radikale islamistiske nettverk inkludert Hamas var en hovedaktør i konvoien mot Gaza natt til i dag.. Slik informasjon sitter naturligvis en norsk statsminister inne med. Skulle han ikke ha den  - hvilket er svært lite sannsynlig - er det en skandale og har han informasjonen er det også en skandale å ta parti for islamitter som nå truer store deler av Vesten bl.a. Tyskland og England. Da står vi høyst sannsynlig igjen med det faktum at Norges statsminister deler syn med IHH i at Israel snarest bør utraderes fra jordens overfalte. Hva vil Jens Stoltenberg gjøre når islamister begynner å herje Norge?

Og følgelig vandrer tankene videre: Etter min mening begynner regjeringens aktive handling å ligne faretruende på den aktive handling som norske politimenn utførte mot jødene under den 2. Verdenskrig. De arresterte jøder og sendte dem rett i døden. Nå støtter den norske regjeringen opp under Hamas, Irans diktator etc etc – disse som har som sitt store mål å utslette hver en jøde på jord. Når det er gjort følger de andre vanntro med, om de da ikke innen da har konvertert til islam? Og i praktisk handling kan en, etter mitt syn, nå lure på om det er trosretningen mange av de norske regjeringsmedlemmene besitter…

Israel kan selvsagt ikke la all transport inn i Gaza foregå uten kontroll (den siste konvoien fikk tilbudet om å gå i havn i Ashdod for kontroll), Egypt bygger jo også gjerde mot Gaza og i Bagdad skal det opp et gjerde for å hindre terror og uro. Det er dessverre ånden fra Mekka som nå forleder norske politikere til blindt og godta løgnen som sannhet. Det er transport av både mat og medisiner inn i Gaza – det går kolonne på kolonne inn der daglig – men media flyter ikke akkurat over av denne type informasjon. Og Israel ønsker selvsagt ikke mer våpen og raketter inn i Gaza for å møte dem igjen detonert i sine byer, med lemlestede kvinner og barn.
(Du kan søke opp hele artikkelen ”Verdensterrorismen besøker Norge.
Trodde du at jødehatet var dødt?” på www.google.no