”Hedre din far og din mor-” – og Europarådet

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 21.07.10

 

Europarådet har gått ut med en oppfordring om at man ikke bruker mor som begrep.  Og lignende signaler er nå også gått ut i direktiv fra Utdanningsdirektoratet til samtlige norske grunnskoler. 

 

I et lynglimt blottlegger maktens folk i Europa og Norge hvor bitt de er av tankebygninger uten Gud. De er totalt Guds-, livs- og virkelighetsfjerne. Mor har eksistert siden Paradisets tid og Eva. Det er av de første ord barna lærer – og et av de ur-rop som lyder fra mennesket i ytterste nød. Jeg husker en sinnssyk pasient et sted jeg stadig passerte i mine unge dager. En kveld hørte jeg som et langtrukkent ul: MOOOR fra dette stakkars menneske.

Å gi det råd til Europas nasjoner at «mor» må fjernes fordi det er «sexistisk» og en passiv bruksgjenstand – og minner om kjøkkenbenken – viser bare hvor livsfjern og feilfokusert de er i forhold til livet. Mor, barn og hjemmet skal avvikles – og kvinnen brukes til grådighets produksjon i utdøende nasjoner. Og Agnes Bolsø i Utdanningsdirektoratet følger opp med rundskriv til landets skoler om saken. Det er tydeligvis et ledd i og «normalisere» kjønnsidentiteten.    

Går man videre til Bibelen og den helt grunnleggende Sinailoven finner vi i det fjerde bud og det første bud med løfter at det står følgende: ”Hedre din far og din mor, at det må gå deg vel og du skal lenge leve på jorden.”

At man nå både på Europeisk og norsk hold skal fjerne mor fra språket – og dermed også fra budet – vitner om en totalt kunnskapsløse og Gudløs maktelite – som tar mor, familien, velsignelsen og et lang godt liv fra folkene. Slike folk burde vært avsatt – for de tjener ikke folkenes interesser overhode.