Verden trenger jødenes kompetanse


Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 23.12.09           

Julehøytiden har fått en skammens tradisjon i Norge, nemlig de mange medier som bruker tekst og karikaturer til å demonisere jødene og samtidig håne Jesus. Og så har vi alle de som anklager jødene for å ha drept Jesus – så fromt det høres ut – men det var altså menneskeheten som gjorde det så at jødene gjorde det er en løgn. Og de som anklager slik tror ikke på Jesus, så hvorfor bryr de seg – det er nok Gudshatet som flommer over. Det er ofte de samme menneskene som underslår at det kom 8 000 raketter fra Gaza mot sivile samfunn i Israel, over 3-4 år, før jødene inntok Gaza i overgangen 08/09 et Gaza Ariel Sharon trakk seg helt ut av i 2005. De underslår også at ”En fremtredende engelsk offiser, oberst Richard Kemp, tidligere sjef for de britiske styrkene i Afghanistan sier følgende: – De israelske forsvarsstyrker (IDF) tok flere sikkerhetshensyn enn noen annen hær i historien.

Det vil heller ikke forundre en om det ikke er jødene igjen som må redde verdensamfunnet fra en ny atommakt, Iran, slik de bombet Osirak (oppkalt
etter den egyptiske Dødens gud Osiris, dvs Osiris + Irak) reaktortoren i Irak i 1981 – til lettelse for en hel verden – selv om mange nasjoner ikke innrømmet lettelsen men fordømte operasjonen. (Søk opp: ”Raid on the reactor” på Google – 44 minutters spektakulær film om operasjonen)

Så en svært interessant sak til slutt: I København fremforhandlet verdens nasjoner nå i går en elendig ”avtale” for å redde miljøet… Litt var de inne på skogens betydning for verdens klima og de fikk på bordet noe skarve milliarder for å redde litt regnskog. Jødene sitter på noe av verdens beste kompetanse på ørkengjenvinning, på jord- og skogbruk i tørre strøk og vannhusholdning. Alle fagområder som verdens skriker etter kompetanse på! Jødene skal i følge Bibelen igjen bli svært kjente for bla skogplanting og de er det til dels i dag – men det skal også gå dem vel og folkene skal reise opp til Jerusalem for å få regn – da vil Gud igjen styre fra Jerusalem. Og de mange karikaturtegnere i mediene vil få annet å tenke på!