Skomedal, Ropstad og Grunnloven

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no - 24.09.09

Sigmund Skomedal prøver å ta nyvalgt stortingsmann fra KrF Kjell Ingolf Ropstad i ”skole” i lokalavisen Setesdølen 18.09.09, for uttalelser om ”De rød-grønne”. Men før man det gjør burde en kanskje ha lest pensum, i hvert fall litt av kjernepensumet?
Ut i fra det en kan lese der kan en kort si: En god politikk er den som styrer etter den Grunnlov som grunnlovsfedrene kjempet frem. Det gjør verken Ap (eller for så vidt ”De rød-grønne”) eller KrF.

Arbeiderpartiet styrte vårt land sikkert rett inn i naziveldet (og de fleste husker vel Senterpartiets historie i denne perioden) og med sine røtter dypt nede i marxismen og nasjonalsosialismen burde det ikke forundre noen – de gjøre det gladelig igjen. Senterpartiet er blitt en meningsskygge av den ideologi Ap har, sammen med SV. Og aller verst er det at et samlet Storting motarbeider Norges Grunnlov på de prinsipielt viktigste områder, Grunnlovens ånd som en enkelt ser nedfelt i § 2 og som er basis for et levende folkestyre på Rettens grunn. Uten denne basis går vi mot et undertrykkende regime.

Skomedal nevner sin 30 årige karriere i NRK, den ville jeg ha forblitt unevnt, siden NRK (med sine røde(-grønne) journalister) iherdig har jobbet for å rive ned Norges forsvar, landbruket, familien og har fremmet jødehatet i inn- og utland gjennom meget skjev utvelgelse av stoff som ble presentert.

I KrF har en av Ropstads kollegaer, Dagfinn Høybråten vært med å administrere abortloven i regjering. Og i samme perioder da hans kollega, Kjell Magne Bondevik var regjeringssjef ble omkring 91 000 ufødte barn tatt livet av ved norske sykehus. Deretter startet Bondevik ”Oslosenteret for fred og menneskerettigheter”. Hvordan klarer KrF å lure med seg personer landet over til et arbeid på tvers av de verdier de sier de har? Og hvordan klarer ”De rød-grønne” det samme? Føre folket inn i avgrunnen og selv stemme for det! Nå skal det legges til at KrFs fundament er uttalt ”kristen-humanistisk” (altså ikke genuint kristent) og dermed har de sagt at ved siden av Jesus der skal mennesket stå som et parallelt verdifundamente, og det kan tyde på at der står Karl Marx – og dermed er prinsipielt ikke ”De rød-grønne” en motstander og det ser vi også i flere verdisaker.

Jeg tror både Kjell Ingolf Ropstad og Sigmund Skomedal burde befinne seg på kne snart sammen med resten av Norges innbyggere. For Gud lar seg ikke spotte. Det er ikke noe nytt i historien, når syndemålet er fullt, da blir Gud svært konkret slik at folkesynder stoppes og hvert enkelt menneske blir minnet om hvem det er i relasjon til sin Gud. Politikken er intet unntak i så måte – de folkesynder som alle partier på Stortinget nå forfekter får nok sin slutt, jeg håper ikke løsningen blir pest, krig og sult – som vi da selvforskyldt har påført oss.