Fra Jaffa nekt til kristenmanns blod

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa16.06.08

Relatert sak:

Brev til kongen?

 
 


Landets finansminister nektet å spise Jaffa-appelsiner som ble servert på fruktbordet ved Caledonien hotell i Kristiansand under SVs landsmøte i 2005. Partisekretær den gang i SV, Bård Vegar Solhjell, bekreftet hendelsen, men sa at dette er vanlig praksis fra SVs side.
Israel – det eneste demokrati i et hav av totalitært tenkende muslimer boikottes. Ja, det finnes knapt annen forklaring enn at de er åndelig og ideologisk allierte med disse folkene. Det vet vi jo for så vidt fra før om venstresida og 68-åtterne. Flere av dem reiste verden rundt og besøkte Mao i Kina, Hoxa i Albania, Ho Chi Min og Cheguvara m.fl. som var deres store opprørsledere som de dyrket som bortimot guder både da og siden. PLOs Yasir Arafat, han som Terje Røed Larsen omtalte slik ”- Han løy hele tiden, og han visste det. Jeg kunne si: ”Abu Ammar (Arafats navn), kutt ut drittpratet”. Han kunne da enten snakke seriøst eller ikke.” – var SVernes gode venn og samarbeidspartner som ble foret med norske skattepenger med minimal revisjon! Disse som søker det totalitære er nå vårt lands ledere og kjører Norge lovmessig ut for stupet med alvorlige konsekvenser for alle som bor her.

11.06.08 uttaler Halvorsen til NTB, i forbindelse med stortingsvedtaket om ”Ny ekteskapslov”: – Jeg er kjempefornøyd med at vi har fått siste del av lovverket på plass. Så får vi ta kampen om holdninger mot fordommer som vi vet fins der ute. Men vi er kommet et veldig langt stykke på vei, sa SV-leder Kristin Halvorsen til NTB.

Jeg vil anta at Halvorsen her tenker på de som tror at Gud skapte verden og at han opprettholder den til han iverksetter Dommedag. Halvorsen tror på Dommedag ellers ville hun ikke vært så aggressivt mot Guds Ord. Det er Gud som konstituerer hva et ekteskap er og i Bibelen står det at det er forbeholdt en mann og en kvinne – da føres også slekters gang videre.

I Romerbrevet 1, 26-27 står det i tillegg: ”Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvente den naturlige bruk til den unaturlige, og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst etter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på seg selv det vederlag for sin forvillelse som rett var.”

Et stortingsvedtak endrer ikke på det. Gud er Norges konstitusjonelle garanti, som har preget Grunnlovens Ånd – men nå prøver man å radere ut Gud – mens Norge er i åndelig- og fysisk brann.

 

Det er en linje fra nekt av Jaffa appelsiner til å forfølge kristne som tror på Bibelen, det være seg økonomisk- eller fysisk forfølgelse. Yasir Arafat forfulgte kristne og hans ideologiske venner verden over gjør det samme. Undertegnede venter bare på at Gud setter ”foten ned.” Det vil huskes og Han har lovet å gjøre det!

I Nehemias bok 4, 14 står det også:

Vær ikke redd dem, tenk på Herren, den store og forferdelige, og strid for deres brødre, deres sønner og døtre, deres hustruer og deres hjem!


Vi
er inne i en skjebnetid for det norske folk. Vær med å be om at Herren kunne reetablere Sannheten i Regjering, Storting, Domstolene og på grasrota i vårt folk, hvilket er fundamentet for de folkevalgte.