Satanisme i Europa

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no03.07.07

 

Få nordmenn tror på en levende Gud og dermed tror de heller ikke på en levende Satan. Både Gud og Satan er realiteter her på jord, men det er også en realitet at siste Ord det får Gud og dermed er det Han vi skal sette vår litt til i troen på Jesus Kristus som gav oss Syndenes forlatelse ved sin kors død på Golgata. Satan kan allikevel skape mye ondt før han får sin endelige dom og han er i stand til å ta helt over et menneske, slik at det blir besatt, av å gjøre ondt.

 

I Nettavisen.no 2.7.07 kan vi lese en historie om en antagelig besatt mann på Glasgow-flyplassen lørdag 30.06.07, da han kjørte en jeep inn i terminalbyggningen – i en terroraksjon for å ramme tusenvis av flyreisende:

”Sjåføren av jeepen kastet seg ut av den brennende bilen. Foran øynene på sjokkerte passasjerer reiste han seg opp og begynte å slå mot politimennene mens han fortsatt var i fyr og flamme. - Uberørt. - Han reiste seg og han virket ikke berørt i det hele tatt. Han prøvde å åpne bagasjerommet på jeepen, sier Clarkson til avisa.” Og videre:

”- Huden flasset av. Et annet vitne, John Smeaton, trodde nesten ikke sine egne øyne da mannen fortsatte å slåss mens den forbrente huden løsnet fra kroppen.

- Det var helt utrolig, han sto i brann og forsøkte fortsatt å slåss med politiet. Han var en gærning, sier Smeaton til Daily Mirror.

- Han skrek ”Allah, Allah, Allah” for hvert slag han langet ut. Jeg prøvde å gripe fatt i ham og dra ham vekk. Så var han på alle fire, dekket i flammer fra topp til tå, sa Smeaton.”

 

Legg merke til hvordan sjåføren i Glasgow oppførte seg: ”…da mannen fortsatte å slåss mens den forbrente huden løsnet fra kroppen. Han skrek ”Allah, Allah, Allah” for hvert slag han langet ut.”

I Norge har vi i kristen tid hatt lite erfaringer med besatte mennesker, men vi ser det øker i omfang nå, men i førkristen tid var besettelser vel kjent på norsk jord.

 

Vesten har de senere årene leflet mye med den arabiske ideologi som er nedfelt i Koranen.

I boken ”Islam og terrorisme” (ISBN 82-7199-215-5) av dr. Mark Gabriel, tidligere professor i islamsk historie ved araberverdenens mest prestisjetunge universitet i Egypt, skriver interessante ting. Han er selv araber og var muslim, men konverterte til troen på Jesus, etter å ha blitt prøvd avlivet med pistol av sin egen far etter konverteringen. Men, han skriver i sin bok:

”Ordet islam betyr ”underkastelse”. Ordet muslim betyr en som underkaster seg Allah.” Videre skriver han: ”Jeg kan forsikre at disse menneskene (altså muslimer, red. tilføyelse) ikke er gale. De er heller ikke psykopater som har glede av å skade andre. Nei, de følger en lære, en filosofi, og når du først får satt deg inn i denne filosofien eller ideologien, vil ingen av handlingene deres overraske oss.”

 

Det er vel på tide at vi nordmenn legger oss på minne Gabriels advarsel: ”Jeg kan forsikre at disse menneskene (altså muslimer, red. tilføyelse) ikke er gale. De er heller ikke psykopater som har glede av å skade andre. Nei, de følger en lære, en filosofi, og når du først får satt deg inn i denne filosofien eller ideologien, vil ingen av handlingene deres overraske oss.”

 

En kollega av meg kom på jobb hvit i ansiktet den 12. september 2001 – og spurte ”hvordan kan mennesker gjøre slik?” Hendelsen ved Twin Towers er nok bare begynnelsen på hva vi leser om i Bibelen når mennesket forlater Jesu Ord og samtidig kaller Bibelen en bok for tullinger…og isteden trøster seg til all verdens religioner som bare gir ufred på ufred med en forferdelig undergang!