Oslo-sumpen

 

 

Av Jørgen Høgetveit i, www.Kommentar-Avisa.no16.11.07

 

For en tid tilbake slo Tingretten fast at oppvekstmiljøet i Oslo var ødelagt. Folk fra Tyskland som skrev en turistguidebok, måtte advare mot Oslo hvor det foregikk åpenlys hallikvirksomhet om nettene og salg av stoff på gata.

 

I nyhetene i dag får man med seg at det siste døgnet har vært 3 voldtekter i Oslo sentrum.

Så skriver man om at en kokainfabrikk er funnet i en Osloleilighet og noen få dager tidligere var det oppdaget et sentralanlegg for kebabkjøtt som var noe av det forferdeligste man hadde sett. Kjøttet forelå i mange hundre kilo og var direkte farlig.

 

Og så er det de daglige tirader om innbrudd og knivstikking osv – våpnene forøvrig har jo kvinnene på Stortinget sørget for å få bort – uten av det har hjulpet noe særlig hverken på voldtekter eller drap.

 

Så er det store spørsmålet:

Hvor lenge skal Norges befolkning finne seg i at hele Norges hovedstad utvikler seg til et sted hvor utenbysboende mister lysten på å besøke?

 

Hvor lenge skal man finne seg i at Oslo også fungerer som en smittekilde for resten av landet, ikke minst det forhatte Sør-Vestlandet med sitt Bibelbelte – hvor faktisk flertallet av de spurte kunne tenke seg å flytte til!

 

Hvor lenge skal man akseptere at barn og unge som skal vokse opp der inne, ikke lenger får et skikkelig rammeverk rundt livene sine slik at de kan vokse opp til harmoniske gangs mennesker for land og folk?

 

Hvor lenge skal man akseptere at våre kvinner er bortimot fritt vilt og blir i økende grad voldtektsofre – kanskje også for mannspersoner som ikke bare krenker sin neste på det groveste, men i tillegg setter deres liv i fare ved spredning av AIDS og andre sykdommer.

 

Hvor lenge skal vi finne oss i at banditter driver på med å spre giftstoffer i folket som bryter ned liv og helse?

 

Og endelig. Hvor lenge skal man akseptere at de fyller spisestedene med fordervet mat? Osv. osv.

 

Er det ikke snart på tide at vi får politikere og ledelse av politiet der inne som har makt og evne til å rydde skikkelig opp? ”Syssa kan med ikkje ha det lenger” som en ville har sagt det her på Sørlandet. Og skal man si det i enda klarere tekst så er det: Slik vil vi ikke ha det lenger!