Kjære britiske journalister!
 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no08.05.07


For noen dager siden kom det inn en e-post til redaksjonen i Norges Kommentar Avis med overskriften ”Kjære britiske journalister” og med følgende tekst:

Deres “jihad” mot israelske jøder er ikke noe annet enn et dårlig forsøk på å tilfredsstille de muslimske jihadistene, som nylig kidnappet en britisk journalist, fordi dere frykter flere kidnappinger. Deres frykt oppmuntrer jihadistene til å kidnappe flere vestlige journalister. Deres forræderi når det gjelder egne prinsipper, vil føre til en enda hardere krig mot dere, slik Winston Churchill kalte salget av Tsjekkoslovakia til Nazi-Tyskland. ”I frykt for krig, valgte dere vanære. Dere fikk vanære så vel som krig.”  (“You chose disgrace in fear of war. You got disgrace and war as well.”)”

I overskriften kunne gjerne britiske vært byttet ut med norske, siden kvaliteten på majoriteten av norske journalister er slik en må betegne som svært ensrettet og da i disfavør av jøder. Ballansert dekning på det området er det lenge siden vi har vært vitne til her i Norge og det vil få sine konsekvenser. Lekes det med ild vil en før eller siden brenne seg.

Tar du en titt på DVDen ”Mediamakt – Hvordan NrK manipulerte nyheter fra Libanon-krigen i 1982” vil du raskt skjønne hvem som driver kraftig desinformasjon om konflikten i Midtøsten. DVDen er godt dokumentert.

Disse mediepolitikere (les ”journalister”) lar seg neppe stoppe før de selv blir offer for den terrorismen de selv støttet og da terrorisme fra dem som var deres venner.