Hamas feiret 17. mai i Norge!

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no19.06.07

 

Manns minne er oftest kun noen uker og de fleste har nok glemt hvem som var med på 17. mai feiring i Norge i 2006!?

Men de fleste har fått med seg de siste dagers hendelser i Gaza. Flere arabere har blitt kastet fra boligtak, flere etasjer over bakken, med dødelig utgang osv. Det er deres brødre som gjør dette. Jødene har kjempet mot slik ondskap i århundrer og kjenner denne djevelskapen nesten til bunns – men her i Norge pleier man denne kontakten til disse terrorister med omhu. Og norske skattepenger overføres til terroristers bank konti med minimal revisjon. Norge kan synes å ha blitt et foregangsland for støtte av internasjonal terrorisme, med sete i Midtøsten.

 

Altså 17. mai 2006: Hamas' flyktningeminister Adwan Atif kom da til Norge på sitt Scengenvisum og ble mottatt i UD av Kåre Eltervåg!
Hamas er kjent for sine terroraksjoner mot sivile- og militære jøder og ble stiftet av
Sheikh Ahmed Ismail Yassin som en del av den Det muslimske brorskap. Det synes dessverre som om Norges utenriksledelse på enkelte punkter er i nærheten av å dele syn med Mahmoud Ahminejad. Det er vel lenge siden det ble fortært Jaffa appelsiner under et regjeringsmøte her i Norge, man har jo prinsipper?

 

Boken ”Islam og terrorisme” av dr. Mark Gabriel – ISBN 82-7199-215-5, viser et grundig bilde av islam. Gabriel, tidligere professor i islamsk historie ved araberverdenens mest prestisjetunge universitet i Egypt, skriver interessante ting. Han er selv araber og var muslim, men konverterte til troen på Jesus, etter å ha blitt prøvd avlivet med pistol av sin egen far etter konverteringen. Problemene begynte når han begynte å stille spørsmål ved det han doserte ved universitetet. Men, han skriver i sin bok:

”Ordet islam betyr ”underkastelse”. Ordet muslim betyr en som underkaster seg Allah.” Videre skriver han ”Jeg kan forsikre at disse menneskene (altså muslimer, red. tilføyelse) ikke er gale. De er heller ikke psykopater som har glede av å skade andre. Nei, de følger en lære, en filosofi, og når du først får satt deg inn i denne filosofien eller ideologien, vil ingen av handlingene deres overraske oss.” Mark Gabriel, forklarer også at Koranens snille vers overstyres av de brutale, fordi de brutale er av nyere dato, fra den perioden da Muhammed etablerte sin egen hær. Dette er det verdt å merke seg.

 

Altså skal man ikke la seg overraske når de som følger Djevelens ideologi dreper hverandre, men er det noe å støtte da? Burde ikke Ola Nordmann nå snart be regjeringen legge frem revisjon på hundrerer av millioner som har gått til bl.a. Gaza? Hvor er Riksrevisjonen ved Jørgen Kosmo og Bjørg Selås? Riksrevisjonen skal bidra til at fellesskapets midler og verdier blir brukt og forvaltet slik Stortinget har bestemt. Og i denne saken er det stor sannsynlighet for at det kan ha foregått straffbare handlinger, økonomisk kriminalitet.