S.V. snart framme ved NATO-målet?

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no23.10.06

 

SV har kommet seg inn i Regjeringa og utøver der sin – etter min menig – svært nedbrytende virksomhet både på det åndelige fundament gjennom sin antikristelige skolepolitikk m.m., samt nedbryting av vår sikkerhet ved sin forsvarspolitikk. Dessverre så dilter Senterpartiet etter - for de har sjelden hatt noe annet enn en næringslivspolitikk uten ideologisk fundament. Nå er det blitt ekstra ille etter at kvinnene inntok partiet og lot feminismen med sin sosialistiske likhetstenkning seire.

På toppen av dette har vi en svært tafatt statsminister som ikke makter å holde en stødig kurs – ikke en gang i noe så sentralt som vår forsvars- og alliansepolitikk.

Venstrekreftene i Norge har i årevis hetset USA og NATO som Gerhardsen og Lange fikk oss inn i. Man kan jo ha ett og annet å si til hele alliansen og det den har utviklet seg til etter at man forlot Atlanterhavspakten mellom USA og England – som ble underskrevet av Roosevelt og Churchill på Prins of Wales i 1941. Men det får ligge i denne omgang.

 

Siden Norge nå en gang har gått inn i NATO og bundet seg til deres regelverk – er man også forpliktet på å holde det regelverket og stå sammen med våre allierte i tykt og tynt, ellers vil man snart kunne miste deres støtte om det skulle gå galt her nord. Vi er skarve 4,6 millioner spredt over et stort og vidstrakt areal – sterkt nedrustet og har lite å sette opp mot russerne nå som de igjen har kommet til makt og begynner å vise muskler – ikke minst i Nordområdene.

 

Nå kaller flere av våre allierte på oss i Afghanistan – for NATOs tropper slites i filler i Syd-Afghanistan. Canada har mistet 40-60 mann der nede og vi blir bedt om å styrke NATO der med 150 spesialtrente menn – og sier NEI – ikke minst fordi SV setter foten ned. De kan ikke miste mer ansikt enn det de har gjort i gasskraftsaken. Her prioriteres noe så vanvittig som SVs ansikt og deres hestehandel i nevnte sak – opp mot det norske folks fremtid og sikkerhet.

 

Man kan ikke la være å huske hva disse venstrekreftene har drevet på med opp gjennom tidene:

1 En husker denne brølende gjengen som stadig møtte utenfor Oslo Lysverker og laget protestmarsj mot USA med flaggbrenning og det hele.

2. En husker Berge Furre og Gustavsen som avslørte norske forsvarsinstallasjoner under vann: Lorang C og ble rimeligvis stilt for Riksrett så vidt jeg husker – og hvor de med nød og neppe ble reddet av et lite flertall.

 

En stund før år 2000 uttalte Kåre Kristiansen til Vårt Land at vi er kommet i den paradoksale situasjonen at de som vi før anså som en sikkerhetsrisiko – nå er blitt garantister for vår sikkerhet. Ja, vi ser jo hvordan dette går – om ikke det norske folk nå skjønner farene på en rekke områder for nasjonen vår – og rydder opp med fast hånd.