Protester ikke mot dem man er enige med!

 

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 21.10.06

 

Dette ser ut til å være parolen til noen organisasjoner som i går og i dag protesterte i Oslo mot Israels etablerte sikkerhetsgjerde. De protesterer ikke mot at GRU har etablert seg i Sidon i Libanon og mot Syriske instruktører som har dukket opp i Gaza. Over grensa fra Syria til Libanon smugles det fremdeles våpen på tvers av FN resolusjoner som skulle hindre oppbygging av Hizbollah, selv med FN-tropper til stede – på vei mot en ny storkrig! I Europa har man nå store problemer med den muslimske tro som trigger terrorisme og man venter vel egentlig bare på den store smellen – som også nærmer seg Norge og antageligvis spesielt Oslogryta. Og i Midtøsten ligger det et lite land på størrelse med Hedmark fylke og er det eneste demokrati i hele Midtøsten – dette demokrati forlanger man nå skal la seg terrorisere (ved og bl.a. rive sikkerhetsgjerde) for de er jo jøder må vite.

 

Med denne bakgrunn velger altså en liten gruppe mennesker å tråkke både på vår arv fra Jerusalem og på vår norske Grunnlov ved å arrangere en fotoutstilling med sterk brodd mot det jødiske folk. Dagen skriver 20.10.06 at det er ”Rikke Nicolaisen som står bak fotoutstillingen i Folkets Hus i Oslo sammen med to andre kvinner. Gjennom Kirkens Nødhjelp har de vært ledsagere i Midtøsten for Kirkenes Verdensråds program.” Nicolaisen hevder Israel har bygget en folkerettstridig mur inne på okkupert område og ønsker å belyse bl.a. dette i en fotoutstilling. Hun nevner selvsagt ikke hvorfor et sikkerhetsgjerde (95 % er gjerde) er etablert der – hvilket ville ta ca 5 minutter ved et søk i Google å bringe på det rene, det ligger forresten i navnet; sikkerhets-gjerde.

 

Dagen før, på torsdag, arrangerte Changemaker, Oslo Kristelige Studentforbund, Ungdomsrådet i Oslo Bispedømme, Katolsk Studentlag og flere andre Riv Muren-gudstjeneste i Grønland kirke. Leser man historien sin var det gode forbindelse mellom katolikker og nazismen under den 2. verdenskrig – hvilket burde ha gitt de andre organisasjoner et varselsignal om at her er det ”ugler i mosen”. En organisasjon som Oslo Kristelige Studentforbund har man fulgt litt til tider og det undrer en at de ikke bare kaller seg Oslo Studentforbund, hvilket ville vært dekkende.

 

Når vil disse personer og organisasjoner gå i tog mot metoden og målene til GRU, Syria, Islamismen etc? Jeg tror de dessverre for lenge siden har valgt side. Og at de samler seg i Folkets Hus og i Grønland kirke undrer en ikke – for det første er Oslo snart helt avkristnet inkl kirken og for det andre oppsøker man de liberale steder i navnet til Karl Marx, sosialismens far – hvilket er et kjært navn i Folkets Hus vil man tro. Det norske korsmerkede flagg vaier til tider på dette bygget – hvilket står sterkt i kontrast til de røde faner som ofte preger stedet, der det vanker folk som har gode kontakter nettopp ned til de indre sirkler i Libanon og GAZA – ringen er sluttet og de røde bånd er sterkere en trangen etter Sannheten også i jødespørsmålet.