Kanskje jødene burde få en unnskyldning?

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no28.09.06

 

Israels ambassadør til Norge Miryam Shomrats har på bakgrunn av alt man har opplevd i Norge i vårt forhold til Israel, kommet med en forsiktig antydning til kongehuset om litt støtte og medfølelse i disse trengselstider for nasjonen. De rykker jo ut med støtte til så mangt i disse tider – så hvorfor ikke en nasjon vi har hatt sterke og varme bånd til og som har lidt så mye? Selvsagt vet vi at Grunnloven sier at kongen er hellig og det er hans råd som står ansvarlig og evt. kan klandres. Men hos dette råd - les Regjerningen – er det jo ingen støtte å få med deres stadige aggressive utspill – så også nå - hvor Stoltenberg og Støre etter min mening gråter krokodilletårer på kongens vegne. Særlig stor kongekjærlighet tror nå ikke jeg sosialistene har når man leser deres historie fra kroningsnekt osv, men kanskje det kunne være et trøstens ord hos kongen tenkte vel ambassadøren? Det var vel ikke nødvendig å klynge opp en forholdsvis nyankommet ambassadør på en slik mild liten forseelse – og særlig på bakgrunn av:

 

     1. Medienes hetsing med Israel og jødene i årevis – noe som toppet seg i

     2. den forferdelige kronikken i Aftenposten av Gaarder.

     3. I tillegg kommer at politiet hadde visst om truslene mot Israels og USAs ambassade samt Synagogen – og ingen varslet på 5 uker!

     4. Og Aft. har etter min mening en særlig grunn til å be om unnskyldning med sin fortid og det siste de presterte på slutten av krigen var å trykke en ”pen”

          nekrolog av Hamsun over Hitler.

     5. Så har lille Norge med av sine oljerikdommer aust ut 4 milliarder til araberne som vel stort sett forsvant i lommen på storløgneren Arafat urevidert, mens Israel

         – det enste siviliserte demokrati der nede – får null kroner og bare kjeft.

 

Hva vil det føre til for Norge – for Gud vokter sitt folk som Han har ført hjem for siste gang for å fullføre sitt Ord. Jo for vårt frafall, forfall og svik vil Norge og Europa vil vi få nøyaktig det som vi har unt Israel.

  1. Først støttet vi dem i mange av deres kriger og var i alle fall rimelig vennligsinnet.
  2. Så skiftet vi statsledelse og begynte å skifte side gradvis. Enda fikk vi ikke de store smellene – selv om ting kunne vært nevnt.
  3. Deretter unte vi dem terroren og selvmordsbomberne som resulterte i sikkerhetsgjerdet. Men da begynte terroren å spre seg innover i Europa og skips- og flyhavner måtte sikres med – nettopp – gjerder – og sikkerhetskontroll ala Israel.
  4. Så økte volden og rakettangrepene som kuliminerte i krig mot Israel – fremdels var det de som hadde skylda i Norge – og selvsagt bygde volden og terroren seg opp i Europa. Vi fikk karikaturstriden hvor mediafolkene viste hvor mye mot det var igjen i dem til å forsvare deres fundamentale livsrett. Kokkvoll ga dem det glatte lag.
  5. Og nå er volden og terroren rykket nordover til Danmark, og Norge har toppmøte om terroren som de nok vet er på vei inn også i vårt land.
  6. Slutten på denne forbannelsen av Israel – vil være at vi får de krigene vi unte dem og som vi finansierte milliarder til – som kanskje endatil gikk til våpen og raketter.

 

Det verste med det styret Norge nå har er at de overhode ikke regner med den ”åndelige dimensjon”. Hva Gud mener, og hva Hans syn på verdenspolitikken og Regjerningens forvaltning er, synes hinsides deres erkjennelse - enda det er åpenbart for enhver som vil lese og grunne på Hans Ord. Men det blir henvist til fundamentalisme og karakterisert som fanatisme etc. etc. - i det hele tatt tankløse slagord for å tette munnen på dem som vil bruke ytringsfrihet til også å la Guds Ord og tanker høres. Det vil selvsagt gå inntil Han taler til oss i Sin fulle vrede – som Han har gjort før i Norges historie. Kanskje burde vi alle be jødene om unnskyldning og håpe at det ville dempe litt på den forbannelsen vi nå bygger opp mot vårt land og folk.