I dødens spor etter Karita Bekkemellom

 

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no05.12.06

Hvert år avlives omkring 13 500 mennesker her i landet av leger i hvite frakker, det kalles abort men er fosterdrap.

 

Norge trenger mer en noen gang nye mennesker som kan drive Norge videre, men vi tar isteden livet av 450 skoleklasser hvert år (13 500/30 elever)! Det kan ikke kalles strutsepolitikk, men rent massemord eller som man sier en massakre av 37 barn hver dag hele året rundt. Massakren er villet og lite bryr man seg om mor som må slite i år og kanskje hele livet etter et slikt besøk på et sykehus og barnet fortelles hun at bare er en celleklump, rart da at mor får slike ettervirkninger? Løgnen er aldri lett å leve med og for barnet betyr løgnen døden.

 

Med denne bakgrunn er det norske medier melder at Barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem ville tatt abort hvis hun visste at hun var gravid med et barn som ville få Downs-syndrom. Handikapforbundet, ved seksjonsleder Eilin Reinaas, reagerte sterkt på ministerens sortering som gikk på lufta i Kanal 24s ”Ærlig talt” søndag morgen.

 

I Norge består samfunnets lover kun ved at de får fortsette å basere seg på Grunnlovens § 2. § 2 tillater IKKE fosterdrap så dette er ifølge Norges Grunnlov lovstridig og drap er det i særdeleshet, med en strafferamme på 21 år. Karita Bekkemellom fjerner med sin uttalelse menneskeverdet gitt av Gud – selv om hun er et menneske akkurat slik som det foster hun omtaler. Hennes fødsel var avhengig av at hennes mor og far ikke satte tommelen ned!

 

Det er en linje fra tilbedelsen av den onde til fosterdrapet til homofilien. Bekkemelloms departement har nå, etter min mening, profilert seg på det verste av det verste i et samfunn, på saker som legger landet totalt i ruin etter noe tid.

Domstolene burde nå snart sette et eksempel der 21 års fengsel ble brukt i slike saker der livet avsluttes på fosterstadiet, og samtidig bruke muligheten som lovverket gir for å straffe mennesker som oppfordrer til alvorlig lovbrudd!