Englands eldste bokhandlerkjede velger linjen til NKA – tilbake til røttene

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 11.12.06

 

Magazinet.no skriver at de nå fjerner Koranen fra butikkene sine hos de kristne bokhandlere i England. Den ortodokse kirken har kjøpt bokkjeden ”som eies av den 308 år gamle organisasjonen Society for Promoting Christian Knowledge (SPCK). – Å ta inn bøker som er fiendtlige til kristendommen, noe Koranen uten tvil er, vil gi et falskt inntrykk av at vi godkjenner andre trossamfunn eller religioner som likeverdige eller mulige alternativer, sier stiftelsens advokat Mark Brewer til Sunday Times.”


Spesielt interessant er dette som de skriver avslutningsvis for å vise veien til gjenerobring av England: ”Vårt Land siterer stiftelsens nettsider, hvor stiftelsen opplyser at de vil returnere til sine misjonsrøtter og håper å reversere utbredelsen av Islam og sekularisme i Storbritannia.”

 

Det er veien å gå også for vært kjære fedreland som er hardt ute å kjøre i frafall og forfall – på tross av overfloden.  Det er noe å tenke på også for de norske bokhandlere som kolporterer mye dårlig litteratur. Derfor sier vi fortsatt: ” Gud er Gud for begge regimenter. Norge tilbake til evangelisk – luthersk grunnlovsgrunn!”