Skaperopprør, innavl og vannskapning

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no – 07.09.05

 

Norge i Dag opplyser at: ”Advokater i Tyskland vil legalisere incest”.

Les teksten under etter vår kommentar:

 

Skaperen har opplyst oss om livets vei konkret og bokstavlig i  Mosebøkene  – enhver bonde vet det – at innavl fører til vannskapninger og evt. dødfødsler eller senere død p.g.a. dysfunksjoner. Dette vil man påføre barna for å følge det de kaller ”frihet” ved å følge sine lyster. Og retten prøver å stå mot det – men det synes som om nasjonen mangler den nødvendige åndelig motmakt til å stoppe det!

 

For noen år siden holdt undertegnede et foredrag hvor man påpekte at om man strøk moralreglene som Bibelen har gitt oss og innførte kunnskapen som landbruket satt inne med om forplantning og foredling så kunne man gjøre det meste på mennesket.

Landbruket imidlertid holder seg unna det som ikke gir gode frukter, det har da ingen hensikt å skape noe som ikke gir gode resultater. Men det frafalne mennesket forfaller til å skape en etterslekt som de ødelegger livene for. Det ser ikke ut til at det finnes noen grenser for hva mennesket finner på og vil ”rettferdiggjøre” når det først har kommet ut på ”de glatte steder”.

Det synes å skje i det Europa som nå utvikler seg – og symptomatisk nok i sentralstater som Tyskland og Frankrike er. ”Lysene slukkes nå over Europa, ødelagt til grunnen rettferdighets verk.” JH

 

”Etter at tyske Patrick Stübing ble idømt fengselsstraff for å ha fått fire barn med sin egen søster, jobber nå hans advokater for å få endret tysk lov. Sammen med en pressgruppe jobber de nå for å legalisere incest.

Historien om Patrick Stübing og hans søster, Susan begynte for fem år siden da de møttes etter mange års atskillelse. Patrick Stübing ble som fireåring adoptert bort av sine foreldre, og etter nesten tjue år hos adoptivfamilien i Øst-Tyskland, bestemte han seg for å oppsøke sin biologiske familie. I Leipzig møtte han sin mor og sin søster. Moren døde imidlertid kort tid etter, og i sorgen fant søsknene sammen. De innså etter hvert at de var forelsket i hverandre og bestemte seg for å få barn.

Fire barn og fire år i fengsel
Det ville ikke myndighetene har noe av, og dømte derfor Patrick til et års fengsel etter at paret hadde fått sin første sønn. For å vise barmhjertighet utsatte retten imidlertid soningen i to år. Det førte bare til at paret fikk to barn til, og dermed ble dommen mot Patrick utvidet til to år i fengsel. Før han kunne starte soningen ble imidlertid parets fjerde barn født, og nå truer retten med å utvide straffen til fire år, samtidig som den vurderer straffereaksjoner mot Susan.

Mens rettssakene ruller gir paret uttrykk for at de ikke angrer på forholdet. – Vi ble forelsket, og det var ikke noe vi kunne gjøre med det, sier firebarnsmoren Susan. Hennes forsvarer Sven Kuhne sier til avisen Daily Telegraph at søskenparet ikke forstår hvorfor forholdet deres gir dem så mange problemer. – Susan spør med stadig hvorfor staten blander seg inn i et forhold mellom to personer som elsker hverandre, sier Kuhne.

Innavl
Alle Stüblings barn er i dag i fosterhjem, og de to eldste er mentalt tilbakestående, trolig grunnet innavl. Det er for tidlig å si noe om tilstanden til de yngste barna.

Den spesielle historien fra Tyskland har vakt oppmerksomhet i flere medier, og BBC hadde torsdag en reportasje fra Leipzig i Tyskland hvor en pressgruppe, ledet av Stüblings advokater, nå jobber for å få legalisert incest.

Må tolereres
Hovedbegrunnelsen fra advokatene er at: "Når menn kan gifte seg med menn, og kvinner med kvinner, kan man ikke i et presumptivt tolerant samfunn forby incestuelle forhold/ekteskap hvis det skulle ønskes". 

(Norge I Dag - Ingunn Magnus / Andreas Magnus - 02.09.2005)