Norges Kommentar Avis når ut

 

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no01.08.05

 

Tallene for NKA er oppmuntrende. Siden vi byttet server i februar/mars 2005 har det vært innom sidene våre over 7500 forskjellige maskiner.

 

Vi har hatt dirkete innklikk på NKA-sidene til nå på telleverket 22 600 besøkende – og vi er ingen stor bedrift som har gjort NKA til startside og dermed får en masse ”gratis besøkstall”. Vi er en ren kommentar-avis på evangelisk luthersk Grunnlovsgrunn! Det trengs mer enn noensinne!

 

I sommermånedene er besøkstallene noe lavere enn i vinterhalvåret, men fremdeles ligger tallene som statistikkoppgavene opererer med følgende termer ”Antall forespørsler” (A.f.) med topp på rundt 1500 A.f. i år. Statistikksiden gjør samtidig oppmerksom på at ”hvert sidetreff kan forårsake flere forespørsler når bildene for hver side lastes ned”. Nå har ikke vi bilder – så vi er ikke helt sikker på hvordan dette fungerer for oss. Det får vi se på senere.

 

Vi har til nå benyttet oss av en del mindre rubrikkannonser bla. 10 stk i Norge I Dag og litt i andre aviser, tidsskrifter og lokalradioer. Vi har også fått anledning til å komme ut med omtale av NKA i forbindelse med intervjuer på minst tre lokalradioer på vidt forskjellige deler av landet. Og fra august starter vi med nok en serie rubrikkannonser i Dagen. Når det har fungert en stund – får vi forsøke oss i andre media. Har vår lesere gode forslag på hvor vi skal vende oss for å nå lesere som bør kjenne NKA – tar vi gjerne mot tips. Og er det noen som vil være med å støtte arbeidet med noen kroner – kan du klikke deg inn på venstre stolpe og bruke det bankgironr. du finner der.  Arbeidet koster jo en del tusen i året! På forhånd takk!

 

Men mest ber vi om at våre lesere ber for oss – konkret at vi må være ledet i arbeidet med det stoffet vi legger ut på NKA – og at du bringer budskapene fra NKA videre til slekt og venner og kollegaer på arbeidsplassen m. fl. ved at du forteller om nettsidene, tar utskrifter og sprer og mailer sider videre. 

Vær frimodig så ikke de store media med stort sett budskap som trekker nedover og dysser i søvn – skal dominere deg og din familie og slekt. Som kristne skal vi gjennom denne verden og tenke kristelig så vi ikke tar feil av målet som er himmelen.

Fortsatt god sommer!