Bin Laden på vei til Vest-Irak?

 

Av Jørgen Høgetveit, i www.kommentar-avisa.no -14.08.05

 

Debka-file fortsetter å informere om opptrappingen i Midt-Østen. De skriver:

Osama bin Laden Looks Like Heading for Iraq (beveger seg mot Iraq) og fortsetter å fortelle at en rekke kodede elektroniske signal i de siste dager mellom folk på det hemmelige internettsystemet deres – alle sendte samme budskapet: Osma bin Laden har reist fra sitt skjulested i Afganistan og reiser mot Iran.

Noen av signalene fastslår datoen for hans ankomst til den andre halvdel av september da Ramadan er ventet å begynne. Hans ankomst til Irak regner en med vil gi signalet til starten på den største offensiven som hans organisasjon noen gang har hatt mot US-styrken.

Hvis disse signalene gir et sant bilde av bin Ladens planer – er det et stort slag i den globale terrorkrig og i Irak konflikten. Signalene sier også at hans nestkommanderende – og ledere i Irak - commander Abu Musab al Zarqawi har stått på for å få bin Laden til å forlate Afganistan og ta kommandoen.

 

NKA-kommenterer

Sammenhold denne meldingen med siste meldingen med kommentar i NKA:

Al Qaeda`s brohode av ondskap (12.08.05) Anbar Province – et område på størrelse med Texas, grenser til Syria, Tyrkia og Saudi Arabia og får forsyninger inn i området fra forskjellig hold. Dette skal nå ha utviklet seg til et brohode for Al Qaeda.”

 

Dette området er senteret for angrepene mot Europa, Israel og Midt-Østen. Den meldingen vi nå får viser at muslimene føler seg sterke nok og regner med sataniske åndskrefter for å gå videre i angrepet på ”korsfarerne” i dere aller helligste og eldste kulturelle senter:

Babylon. Mangt tyder også på at Iran med sitt prestestyret også er parat til å utfordre Vesten. De satser nå på Ramadan – fast og bønnemånen hvor man gjør seg ekstra stor flid i å påkalle den onde ånd til hjelp til å knuse Guds folk og land og deres medhjelpere.

 

Da er det all grunn til å vende sitt blikk til hva Bibelen sier om saken. Vi har tidligere henvist til en del av Esaias kp. 13-14, Jeremias 50-51 hvor en del gjenstår i oppfyllelsen.

 

Så har vi J. Åp. 17 og 18, hvorav 17 går på ødeleggelsen av Rom (det ene med arven fra Babel) og 18 som går på ødeleggelsen av det gammel Babel , Irak.

 

I tillegg har vi de interesserte avsnittene i J.Åp kp: 14,8 og 16,12. Les gjerne alle disse kp i J.Åp og du vil se at man nå må regne med et storoppgjør med senter i Irak. Djevleånder som har vært bundet ved elven Eufrat har gått ut til kongen over hele jorderike for å samle dem til på Guds, den allmektiges, store dag.

Siden muslimene våge å transportere deres store leder – etter at de endatil mistet Saddam i Irak – kan en være rimelig sikker på at de er inspirert fra avgrunnen til det store nappetaket som de nå truer med. Mye tyder også på at ide er i besittelse av masseødeleggelsesvåpen som er gjemt i disse områdene – samt i Bekàdalen i Libanon – og at man er klar til å bruke de.  Samtidig går Israel inn i sine verste konflikter (Gasa) og vanskeigheter på mange år. Ser man dette samlet skjønner en at djevelen er løsnet og raser – og Gud kaller sitt folk til megen bønn og arbeid for Israel og Guds folk på jord.