Offentlig pengeterror mot kristne i Norge

 

Av Jørgen Høgetveit

Helt tilbake til før syttiåra har man fra sosialistisk hold raslet med "bevilgningsvåpenet" overfor kristenfolket og deres institusjoner her i Norge. Tidligere statsråd K. Egeland Ap. blandet seg sågar sterkt opp i kirkeoffringene til "Folkeaksjonen mot fri abort" som han mente stred mot "Lov for Menighetsrådene". En enda mer intolerant Rolf  Fjeldvær Ap. lirte utav seg følgende: "Private livssynsskoler har som før til oppgave å sikre en intolerant foreldregenerasjon mulighetene for å oppdra sine barn til å bli like intolerante som de selv er." Aft. 12.5.1978. Og både i skolesammenhengen og vedr statsstøtten til MF raslet man med pengevåpenet uten å ane at man tråkket på Internasjonale menneskeretter. Og nå er man i gang igjen. Rep. Bekkemellom Orheim snakker om pengestøtten til Misjonsforbundet i forbindelse med deres regler mot homofile. Og nå kommer det endatil reaksjoner fra Høyre. Utdanningsminister Kristin Clemet "mener domstolen bør vurdere om Misjonssambandets jobbforbud for skilte, samboende eller homofile er i strid med loven. - - Flere stortingspolitikere har reagert skarpt på - " oppslagene om denne saken. N.I dag-nett 24.02.-04. Og den alltid geskjeftige kirkejournalisten i Aft. Kurt Johnny Olson "fortalte i samme slengen at Misjonssambandet mottar drøyt 106 millioner kroner i statsstøtte for de 1400 - 1500 elevene ved sine ni skoler. I departementene forutsettes det at organisasjonene driver innefor lovens rammer, la han til". Så er låma trukket for videre oppfølging av myndighetene og media å "smi mens jernet er varmt" etter saken mot Misjonsforbundet.

Vi skal vær så god være sammen med de ugudelige i deres løsslupne kultur og formes i deres bilde i deres institusjoner. Barna våre skal tas fra oss og oppdras - ikke "i den kristne forsakelse og tro som enda de fleste har lovet foran alteret ved dåpen - men til riktig "tolerante" grenseløse vesener som nå river det norske hus. Da skal vi bli godtatt og i alle fall få dele litt av våre felles goder. Ellers ikke! Som om ikke kristne folk skulle være fullgode folk som betaler sin skatt og belaster samfunnet med utgifter langt under det som er vanlig for den del av befolkningen som fester, bruker alkohol, røyker, splitter ekteskapene osv. osv. Samfunnsforskere satte for noen å siden på hva de sosiale utgiftene kostet det norske samfunn for denne livsstilen. De kom til en rund sum på ca. kr. 200 milliarder. Statsbudsjettet ligger på godt kr. 500 milliarder så vidt jeg husker - og oljeinntektene lå på rundt 200 milliarder i noen år. Så det er ikke rart at det er lite med penger til våre felles goder som alle skikkelig folk trenger: sykehus, skoler, eldre omsorg, forsvar, landbruk osv. Bare kriminalomsorgen - skal - etter de siste tall jeg hørte på NRK - ta ca. 38 milliarder. Til orientering er ikke støtten til landbruket mer enn ca. 12 milliarder - og forsvaret - som nå bygges ned for fullt - godt kr. 20 milliarder. Og så bruker vi svimlende summer på "fredsarbeid" ute bl.a. har vel PLO-sjefen Arafat fått 2-3 milliarder uten revisjon.

Men likevel holder en på med å bråke om de stakkars millionene som kristenfolket får til å ta vare på barna sine i egne institusjoner.

Formannen i Utenrikskomiteen Jagland - sa for en tid tilbake at har var skremt over det kaos som spredde seg - men han visste ikke hva som burde gjøres for å få orden på det igjen. Det sier de som altså har vært på å rive ned familiestrukturen i landet vårt - og laget en familielovgivning som skaper kaos, lite barn og enorme utgifter - og enda må de fortsette med å ødelegge for de få som enda prøver å ta vare på barna sine og gi dem den rette frihet og orden slik at de små og store samfunn kan overleve. De har enda både menneskerettene og Grunnlovens § 2 på sin side - vårt frihetsbrev som sier " ere forpliktede til at oppdrage deres børn i samme." Altså våre barn - ikke statens eller offentlighetens. Ikke en gang skarve ca. 100 millioner kroner skal de få av sine egne skattepenger til formålet som samfunnet vil få mangedobbelt igjen i veloppdragne, velutdannede og velfungerende barn i arbeidslivet.. Men de kan ta milliarder av våre felles skattepenger til alt mulig kulturelt tull - og verre enn det - samt la milliardene tilflyte selve "verdensterrorismens far" som nå sørge for at terroren sprer seg til Europa og vårt eget land. Kan penge brukes stort verre? Skjønn det den som kan.