Legalisert barnemishandling i Norge?

 

Av Lars-Arne Høgetveit

 

Avisen Norge I Dag Internet utgave melder den 15.03.04 følgende: ”Sentrale folk i Arbeiderpartiet vil gi homofile rett til å gifte seg og adoptere barn. Kvinnebevegelsen og AUF støtter nå vedtaket i Oslo Ap om å avskaffe partnerskapsloven.

– Jeg blir utrolig skuffet om ikke landsmøtet vedtar dette. Jeg forventer at Ap avskaffer dagens partnerskapslov og inkluderer homofile og lesbiske i ekteskapsloven. Det sier Ragnar Kværness, leder i lokallaget Vestre Arbeidersamfunn i Oslo, til Dagsavisen. Han fikk under Oslo Aps årsmøte gjennomslag for en rekke forslag som likestiller homofile og heterofile. I tillegg til å avskaffe dagens partnerskapslov, vil Oslo Ap også at homofile og lesbiske par skal ha lik rett til å bli vurdert som adoptivforeldre.” Jeg skal kort ta for meg noen tanker i denne forbindelse.

 

I Predikerens bok kan vi lese i kapittel 1 vers 9: ”Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen.” Altså Kværness sitt syn har vi sett før i historien.

 

I 1. Mosebok kapittel 19 lar Herren det regne ild og svovel over Sodoma og Gomorra  ”Da lot Herren det regne svovel og ild - fra Herren, fra himmelen - ned over Sodoma og Gomorra. Og han ødela disse byer og hele sletten og alle dem som bodde i byene, og det som vokste på marken. (vers 24 og 25). Det var homofili i disse byer som Herren ikke lenger kunne la dem fortsette med.”

 

I Norge dukker denne synd (homofilien) opp flere steder, selv helt inni den norske regjering. Barn skal kanskje til og med tvinges til å bo sammen med ”foreldre” med samme kjønn fordi en del politikere vil det. Selv om det strider så totalt mot naturretten, det blir ikke barn av slike ugudelige forhold – men tvert i mot går de voksne evig fortapt, fordi:

I Romerbrevets 1. kapittel vers 24- 28 står følgende:

”Derfor overgav også Gud dem i deres hjerters lyster til urenhet, til å vanære sine legemer seg imellom, de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige, og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst etter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på sig selv det vederlag for sin forvillelse som rett var. Og likesom de ikke brydde sig om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duger, så de gjorde det usømmelige:”

 

For deg som tror at arbeiderbevegelsen samt flere aktivistgrupper ikke jobber etter målrettede kriterier kan du neppe ha fulgt godt med i timen.

Menneskets natur er syndig og det er kun troen på Jesus Kristus som sletter ut den synden ovenfor Gud. Vil man ikke ha med Gud å gjøre styres man av Djevelen, det viser jo en ”samlivsform” som bærer selve døden i seg – fordi det blir ikke barn av det. Guds mening når han skapte oss var at vi skulle bli mange og Han skapte oss til mann og kvinne. Guds konklusjon var ”Og Gud så på alt det han hadde gjort, og se, det var såre godt.” Nå har mennesket tatt over styringen og kjører både enkelt mennesker og nasjonen Norge rett inn i krig og ulykke – for det er en naturlig følge av synden, det viser historien oss.

 

For deg som fortsatt ikke tror at dette er bevist politikk kan du bestille CDen ”Nå må vi våkne” foredrag av J. Høgetveit fra 1978 (bestilles fra AKF, Pb 196, 4735 Evje). Der går man, i over en time, i detalj igjennom hvordan lovverket systematisk ble endret slik at det skulle bli verdsliggjort og ikke følge Norges Lover, som bygger på Bibelen gjennom sin § 2. I dag ser vi lovene fra 1978 ute i praksis, i bl.a. fosterdrap og homofili som begge forhold tidligere var inne i norsk straffelov!

De samme åndekrefter som vil sleppe løs pornografien i Norge presser nå frem ytterligere ”samlivsformer” som underminerer vår mulighet for overlevelse og tvinger barn inn i barnemishandling, fordi naturen er slik at to foreldre er og skal være av to ulike kjønn.

 

Det er en livslov at synd avler synd og synd avler død og fortapelse. Mennesker som har blitt frelst ut av dette syndelivet (for eksempel homofilien) vitner om at de ble lurt av disse aktivistgrupper som fikk lokket dem inn i dette livet uten å fortelle dem sannheten om hva som ventet dem der. Dokumentasjonen er fyldig på området.

 

Avslutningsvis; slår du opp i profeten Esaias kapittel 1 vers 18 leser du ” Kom og la oss gå i rette med hverandre, sier Herren; om deres synder er som purpur, skal de bli hvite som snø; om de er røde som skarlagen, skal de bli som den hvite ull.”

Det betyr at enkelt individer er invitert til å bekjenne sin egen synd mot Gud og få ta i mot Hans NÅDE – den Nåden som gir tilgivelse for synden og gjør de hvite som snø. Tenk det! Tenk hvilken fremtid Norge da ville få! La oss be om at aktivistgruppene må bøye sine kne for Gud her på jord og ikke på Dommens dag, for da vil det være for sent.