Kongehuset på vei til Guds dom?

 

Av Lars-Arne Høgetveit

 

 

I går kunne vi lese i TV 2 Nettavisen at kronprins Haakon var invitert og var til stede i et ”bryllup” for to homofile. ”Feiret kjærligheten” sto det å lese i overskriften.

Det sto ingenting om at Haakon reiste dit for å advare sine venner om at de levde i bevisst synd og at han forlot selskapet etter dette.

 

Til dette er det kort å si. Dette er ikke kjærlighet for kjærligheten gleder seg ikke over urettferdighet og synd. Og Gud som har skapt oss til å leve sammen som en mann og en kvinne kaller dette synd og resultatet blir fortapelsen om omvendelse ikke finner sted før man dør.

 

I Guds Ord, menneskets rettesnor for våre liv, står det i Romerbrevet kapittel 1 vers 24-32:

24 Derfor overgav også Gud dem i deres hjerters lyster til urenhet, til å vanære sine legemer seg i mellom, 25 de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. 26 Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige,

27og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst etter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på sig selv det vederlag for sin forvillelse som rett var. 28 Og likesom de ikke brydde sig om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duger, så de gjorde det usømmelige: 29 fulle av all urettferdighet, vanart, havesyke, ondskap; fulle av avind, mord, trette, svik, list; 30 øretutere, baktalere, gudsforhatte, voldsmenn, overmodige, storskrytere, oppfinnsomme til ondt; ulydige mot foreldre, 31 uforstandige, upålitelige, ukjærlige, ubarmhjertige; 32 slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.

 

Den eneste veien ut av dette livet uten Gud går via det fine innholdsrike ordet i Johannes evangelium kapittel 3 vers 16: ”For så har Gud elsket verden at Han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på Ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv!”

Her ligger løsningen for dem som står Gud i mot og lever i synd og velsigner synden!

 

Du som ber til din Skaper – be om at en omvendelse for land og folk snart må skje!